Mit üzen a szalmakalapod? "Hurrá, nyaralás!"

2018. július 31. 23:03 - evaszlfk

Már mindenki a nyaralását tervezi vagy éppen nyaral, és a nyári leértékelések is gőzerővel zajlanak. A világmárkák legújabb trendjeiből most töredék áron szerezheted be a kedvenced.

Már mindenkinek van legalább egy szalmakalapja. Ugye? De nem árt többet beszerezni a különféle stílusú outfittünkhöz. És ami most nagyon „must have” darab, a feliratos szalmakalap, általában valamilyen „chill” üzenettel. Ehhez már csak egy jól megválasztott szalmatáska kell kiegészítőnek.

answear_3.png

Persze nem csak a parti szerkó számít. :) Nem mindegy, hogy miben hódítod meg a hullámokat. Bikiniből is többféle stílust gyűjts be, de az a legfontosabb, hogy tudd a testalkatodhoz mi az előnyös fazon. Próbálj többet és ne add fel! Idén az egyrészes darabok a legtrendibbek, szinte az utcára is mehetsz bennük egy rövid gatyóval vagy szoknyával kiegészítve.

answear_vakacio.png

Szeretsz slattyogni? Most megteheted, mert szinte minden trend fellelhető az Answear.hu kínálatában.

Ezen a nyáron a kényelem számít, így a papucsodban több kilométeres sétákat bátran bevállalhatsz. 

Trópusi állatok és növények

Észrevetted, hogy az utca és a strand teljesen trópusi hangulatba került a sok növényi és állatos motívumnak köszönhetően? Kitört a dzsungelláz! A flamingók ellepték a strandokat és ananász terem minden utcasarkon, nemcsak úszógumi formátumban. 

answear_6.png

 Ha te is beszereznél néhány klassz nyári cuccot, irány az Answear.hu webáruház!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr9214065527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása