Kitört a dzsungel láz - pálma és flamingó mindenhol

2018. június 29. 21:49 - evaszlfk

Idén nyáron a városokat, nyaralóhelyeket teljesen ellepik a trópusi növények és állatok, hiszen az egzotikus minták a kánikula trendi kellékei. Ráadásul a barna bőrön nagyon dögösen mutatnak a dzsungel színek. :)

Egzotikus minták

Trópusi trend nem létezhet a megfelelő minták nélkül. Mindenekelőtt a trópusok buja növényvilága burjánzik a textileken. A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek. De a virágok még fontosabbak! Természetesen a hibiszkusz az abszolút uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában találkozunk vele a ruhákon. Ezek a szétterülő egzotikus növények a retro és romantikus stílusok mára már megfakult növényi tematikájára is reflektálnak. 

hodit_a_dzsungel.png

Az Answear City Jungle kollekciója is azt a trendet követi, amit most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti divatházak nyári kollekcióiban is láthatunk. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken.  A ruhák és nadrágok légiesen könnyedek, a legdivatosabb kombináció pedig a különböző printek együttes használata a teljes lookban.

Már nemcsak a strandokon viselhetjük a pálmafás mintákat, a hétköznapokon is bátran hordhatjuk a trópusi témát. Hozzávalók: fodros ruhák, lenge overálok, trapéz szoknyák, blézerkabátok, mind fényes szaténból, egzotikus mintázattal. 

A dzsungelvilág a kiegészítőkben is visszaköszön. 

A hátizsákok vagy pálmaleveles vászontáskák és élénk színű kézitáskák ragyogóan illenek a trópusi tematikához. Ha nem szereted a mintás táskákat, csak használj élénk színű kiegészítőt, táskát, cipőt. Egy intenzív piros, sárga, narancs vagy pink árnyalat és a mintás ruha még jobban kiemeli az egzotikumot. Nézz szét az answera.hu multibrand divatwebáruház oldalain, egzotikus trópusi hangulat vár rád!

answear_city_jungle.png

 answear.hu

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr3614083185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása