Coffeeling, amikor a kávé inspirál - a Julius Meinl tudja a módját

2017. augusztus 23. 12:11 - evaszlfk

Szeretem, amikor a kávé tud hangulatot közölni és nem csak felhörpinted várva a koffeinhatást. Amikor van stílusa, inspirál, ösztönöz, elgondolkodtat és megihlet. Ez az elgondolás hívta életre azt a kezdeményezést is, amellyel a Julius Meinl készül a költészet napjára. Ihletően kreatív dolgot hoztak össze.

Neked milyen a kávéhangulatod, mi ihlet meg benne?

Nézd meg ők mire gondoltak.

juliusmein_kc3a1vc3a9kultc3bara_szlafkaic3a9va_motivacios_blog_1.jpg

Az én kávéhangulatom

Az egyik kedvenc kávém vagy inkább kávéhangulatom a Julius Meinlhez kötődik. Nagyon finom a kávéjuk és kellemes környezet fogadott eddig az összes olyan kávéházban, ahol ezt a fajtát kínálták. És meg kell mondjam, imádom a kávéscsészéjüket, amit a finoman komponált harmónia jellemez, akár csak a belevalót.

Ebben a marketingszövegben minden benne van, amitől komplex egységet alkot a kampány és elragadóvá válik. Olyan elragadóvá, hogy szinte részévé akarsz válni:

Julius Meinl kávé kreatív szabadságot biztosít mindazoknak, akik vonzalmat éreznek az élő, tiszta, inspiráló és stimuláló életforma iránt. Julius Meinl inspirálja és átalakítja a mindennapi rutint, örömteli, csodás pillanatokkal átitatott költészetté. - részlet a Julius Meinl honlapjáról

 

Amikor az idézet fizetőeszközzé válik

Évek óta a költészet Világnapján, azaz március 21-én, minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik. A felhíváshoz Magyarországon kívül a világ 23 másik országa is csatlakozott, több mint 1100 kávézó, bár és étterem, ahol ezen a napon a vendégek kávéjukat, egy idézettel vagy verssel is kifizethetik

A bécsi kávépörkölő és a bécsi kávéházi kultúrából adódóan a céget erős kötelékek fűzik a költészethez, hiszen a bécsi kávéházi kultúra nem csupán egy sajátos életmódot jelent, hanem a művészekre és írókra gyakorolt inspiráló hatása is közismert.

Finomra hangolt kampány. Szeretem. Inspirál.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr9612774166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása