Szeretsz sportolni? Mutasd meg, mit jelent számodra!

2019. április 04. 21:53 - evaszlfk

Mutasd meg, hogy szeretsz sportolni! Vegyél részt az Answear.hu egészséges életmódot népszerűsítő The Sport Is The ANSWEAR kampányában, aminek köszönhetően egészséges és fitt lehetsz, valamint klassz díjakat is nyerhetsz.

post_sport_02.jpg

Itt a tavasz, te is érzed az erőt, hogy kell a kihívás, főleg ha az a sport? Mutasd meg, hogyan edzel, hogyan törődsz a testeddel és az egészségeddel, mi a legjobb neked! Itt a következő lépés, hogy indulj a sportot, az egészséges életmódot és a sportruházatot népszerűsítő Answear játékon a The Sport Is The Answear mottóval! Ezúttal 7 országban rajtolnak! 

Szeretnél csatlakozni a versenyhez?

Ez nagyon egyszerű lesz! Mindössze annyit kell tenned, hogy tölts fel egy fotód az Instagramra vagy Facebookra (állítsd nyilvánosra a posztot) #sportistheanswearHU és annak a kategóriának a hashagjéval, amelyik nyereményt, sport márkát szeretnéd megnyerni. Mutasd meg nekünk, hogy mit jelent neked ez a sport kihívás, mit teszel, hogy formába hozd magad, és mi a kedvenc sportod.

A #SportIsTheAnswear akcióban való részvétellel mindenki nyer!  Minden résztvevő garantált jutalomként 20% kedvezményt kap az answear.com választékából.

A pályázatokat  2019 április 23-ig lehet beküldeni.   A játék szabályzata itt érhetők el  

Nyeremények:

  • Reebok (#fitness) -  női vagy férfi Reebok sportruházat az answear.com kínálatából kiválasztva
  • Adidas (#lifestyle) - női vagy férfi Adidas sportruházat az answear.com kínálatából kiválasztva
  • Andour Armour (#training) - női vagy férfi Andour Armour sportruházat az answear.com kínálatából kiválasztva
  • Szuper outdoor szett  (#outdoor) - női vagy férfi outdoor sportruházat az answear.com kínálatából kiválasztva
  • Clinique - a Clinique Fit termékcsaládból kozmetikai ajándékcsomag: szempillaspirál, alapozó, púder és face&body testpermet

 

 #SportIsTheAnswear 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr5914740083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása