Te mire költenéd a fizetésed ezerszeresét? Önismereti teszt

2022. június 22. 18:50 - evaszlfk

Van egy nagyon érdekes és elgondolkodtató önismereti feladat, amely során három szituációs feladatot kell megoldanod, miközben egyre kevesebb időd van. Először 4, aztán 3, végül pedig csak 2 perced van, ami alatt minél teljesebb választ kell adnod rájuk. Lássuk!

fizetes.jpg

Egy önismereti belső utazásra invitállak, és a végeredményen pedig lehet, hogy megdöbbensz, mert olyan infók birtokába juthatsz magadról, amire nem is számítottál.

Készen állsz?

Tovább
komment

TOP5 önismereti módszer nőknek - Úton önmagadhoz

2021. március 15. 19:47 - evaszlfk

Milyen önismereti úton szeretünk elindulni? Milyen önfejlesztő, önmegismerő módszereket választunk előszeretettel, mi, nők? A piac hemzseg a különféle tréningek, könyvek, cikkek garmadájától, ám most megmutatjuk, melyeket választjuk legszívesebben. Innen érdemes elindulni az útra önmagunkhoz.

adventure-1850673_1280.jpeg

Forrás: pixabay.com

Olvasd el a TOP5 módszert, és ismerd meg a legjobbat!

Tovább
komment

Hogyan éljünk kreatívan? Ezt a 6 lépést tegyük meg!

2020. július 06. 18:26 - evaszlfk

A kreatív szemléletmód kinyitja az ajtókat – segít szembenézni a kihívásokkal, rugalmasabban megoldani a problémákat, a saját utunkat járni, megragadni a lehetőségeket, hatással lenni másokra, szabadnak, egyedinek érezni magunkat és kiteljesíteni az életünket. Egyszerűen felvillanyoz! De hogyan élhetjük meg? Íme 6 lépés a kreatív élet felé.

eviszlafkai_eljkreativan_petrapakophotography-8524.jpg

Tovább
komment

Top 5 online konferencia a koronavírus idején

2020. június 01. 15:52 - evaszlfk

5 online konferencia, 5 különböző modell. Mindegyik célja az, hogy hiteles és elismert szakemberek előadásaival, gondolataival támogassa az embereket a jelenlegi helyzetben, különösen az üzleti szférában tevékenykedőket. A cél azonos, a megvalósítás más és más. Ezeket vesszük most sorra, hogy milyen konferenciákkal találkozhattunk az elmúlt időszakban, vagy melyek vannak még előttünk, és mindegyikről összegzünk pro kontra véleményeket.
konferencia.jpg
Te melyiken vettél/vennél részt?

Tovább
komment

6 apró lépés, hogyan tehetjük fenntarthatóvá a mindennapjainkat

2020. február 07. 17:09 - evaszlfk

Napjaink fontos beszédtémája a fenntarthatóság. Hogyan védjük a bolygót, hogyan alakíthatunk ki egy élhetőbb jövőt, hogyan álljunk ellent a túlfogyasztásnak, hogyan kezeljük a szemetet..? A kérdések sora hosszú. Sokan gondolhatnák, hogy ez óriási falat egy embernek, hogy hozzájáruljon a környezetvédelemhez, mégis egy nagyon fontos dolgot tartsunk szem előtt: elég egy kis lépés ahhoz, hogy az beépüljön, és a saját felelősségünket szem előtt tartva cselekedjünk. Mit tehetek én meg akár már ma a saját, a gyermekem, az unokáim fenntarthatóbb életéért? Sok apró lépést, lássunk is belőle hatot!

petrapakophotography_womanspiration_20190405-5142.jpg

Tovább
komment

4+1 ingyenesen letölthető 2020-as évtervező

2019. december 19. 20:03 - evaszlfk

Mire vagyunk büszkék, milyen kudarcokból tanultunk és miben fejlődtünk 2019-ben, valamint milyen céljaink vannak 2020-ra? Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 4+1 ingyenesen letölthető tervező, amelyek segítenek menedzselni az évet vagy épp megválaszolni a 2020-as évünket érintő kérdéseket.

Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas alapos tervezők, amelyek kitérnek számos olyan területre, amelyen csak átsiklanál, mégis nagyon hasznos foglalkozni vele. Illetve vannak játékosak, kreatívak, egyszerűbbek és bonyolultabbak. Egy nap, vagy éppen egy óra alatt kitölthetők. Van kifejezetten csajoknak tetsző és vannak mindenkinél bevált változatok is.

Ajánlok egy A2-es méretű évtervezőt, egy füzetet, két naplót és egy kreatív tervezőt!

2020.png

Köszönjük azoknak, akik elkészítették ezeket a tervezőket és ingyen a közösbe dobták.

Lássuk...

Tovább
komment

Erre a 3 dologra sokan nem gondolnak, amikor tervezik a jövő évet...

2019. november 13. 08:07 - evaszlfk

Ne csak a tipikus kérdések mentén tervezd meg az évedet, számolj az egyik legfontosabb tényezővel is, az önismerettel. Tisztában vagy vele, hogy milyen benyomással vagy másokra, hogyan kezeled a stresszt, miként veszed az akadályokat és hogyan tudsz minőségi énidővel töltekezni? Ezekre sokan nem gondolnak, pedig a megfelelő és őszinte válaszok nélkül nem sokat fog érni a következő évi terved…

female-hand-writing-on-a-paper-6213.jpg

Biztosan tervezted már meg legalább egyszer életedben a következő évet, és hol sikerrel, hol félgőzzel lőtted be a céljaidat, értékelted az elmúlt időszakot. Év végéhez közeledve édes délibáb, hogy majd a két ünnep között ráérősen, jó alaposan átgondoljuk a múlt évet és felkészülünk a jövő évire. Hogy miért délibáb? Mert mire közeledünk, nem feltétlenül van több időnk és kedvünk hozzá, mint máskor. Viszont ha rászánjuk magunkat - sőt, akár elutazunk saját magunkkal 1-2 napra és csak ezzel foglalkozunk - , akkor érdemes több oldalról is közelíteni, hogy minél teljesebb képet kapjunk önmagunkról és az elképzeléseinkről.

Tovább
komment

Fedezd fel Horvátország másik arcát - Irány Karlovac!

2019. szeptember 28. 14:28 - evaszlfk

Ha Horvátország, akkor tengerpart? Felejtsük el a berögződéseket! Ha kalandvágyóak vagyunk, szeretünk új helyeket felfedezni, akkor következő horvát nyaraláskor nem (csak) a tengerpartra érdemes lemenni, hanem Split felé megállni pár napra az ország szívében, Karlovac-ban.

Budapesttől alig 4 órás autóútra (400 km), Zágrábtól nagyjából 50 kilométerre, Karlovacnál (Károlyváros) hajts le az autópályáról, és ne menj tovább Splitbe vezető 1-es úton, mert most az úti célod, nem a tengerpart. Kíváncsi vagy, miért? Meseszép vízesések, filmbe illő házak, természetközeliség, vendégszerető emberek, finom ételek és izgalmas vízitúrák miatt.

Karlovac - más néven Károlyváros - önmagában is nagyon különleges , hiszen a 14. században a örök betörések visszaverésére egy különleges várat építettek. A várfalakon belüli térséget 24 szabályos térközre osztották, amelynek geometriai középpontjában alakították ki a városmagot a főbb katonai és szakrális épületekkel.* Utcáin sétálva érezhetjük a 90-es években lezajlott háború nyomai mellett a hely történelmi szellemét, és megújulni vágyó miliőjét, valamint klassz bárjaiban, kellemes szállodáiban, hangulatos éttermeiben élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét.

karlovac-lead.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása