Tavaszváró smink kollekció, amit a nagyvárosi művész műterme inspirált

2018. január 31. 20:40 - evaszlfk

Van egy csodaszép, tavaszidéző sminkpaletta, amely egy inspiráló momentumból született. Amikor a tavasz napsugarai beragyogják a műtermet, tökéletesen megvilágítják a festő vásznát, hogy a művész a tavaszi palettáját használhassa. A múzsa pedig nem más, mint az IsaDora tavaszi sminkkollekciója: pirosítók, rúzsok, szemhéjtus, mind-mind barack és púder árnyalatokban. Minden a tavaszvárásról szól.

Be kell valljam, minimálisan sminkelem magam, és akkor is a natúr színeket preferálom. Inkább a szememet szoktam hangsúlyozni, mint a számat, így először a szempillaspirált választom meg és utána jön az összes többi. Viszont az IsaDora tavaszi készletéből beleszerettem egy rúzsba, csodaszépen áll. Illetve az egész sminkpaletta a kedvenc színeimmel van tele, imádom a barack és a púder árnyalatokat. Most jutott bőven. 

tavaszvaro_smink_isadora.jpg

Érdekel, hogy milyen klassz termékeket rejt a tavaszi kollekció?

A márkát 1983-ban hívta életre egy svéd családi vállalkozás, és pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb, legsikeresebb és leggyorsabban terjeszkedő nemzetközi márkává vált. Mondanom sem kell, hogy elsőosztályú, illatanyagmentes és klinikailag tesztelt (állatokon nem tesztelt) alapanyagokkal dolgozik. De ma már ez alap elvárás egy tudatos nő részéről, ha szépségterméket vásárol, nem?

És most inkább lássuk, miről is van szól. :)

Pirosító paletta - Brush & Go

57 Peach me: Pirosító paletta négy barack és korall árnyalattal, és egy pezsgőszínű highlighterrel - tökéletes kontúrozáshoz, kiemeléshez.

Rúzs - Lip desire sculpting lipstic

51 Bare pink. Itt csekkolhatod le ezt az árnyalatot, mert sajnos lemaradt a fotóról.

Szemhéjpúder - Eye shadow quartet

14 Peach Avenue: A fotón is láthatod, itt is a barack árnyalatai inspirálták a művészt.

Körömlakk - Wonder Nail

577 Cream Supreme: Amióta elkészítettem a fent látható képet - melyet ez a körömlakk ihletett -, az íróasztalom díszévé vált, hiszen a tavaszt várva minden rose gold és barackvirágszínű a home office-omban. Ettől az alkotástól pedig még csajosabb az atmoszféra.

Mi ez, ha nem egy tavaszváró, out-of-the-box művészi élmény?

A svéd IsaDora márka termékeit a Douglas üzleteiben szerezheted be. Hello tavasz!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr6313621626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása