Magyarország első szabadúszó bulija

2019. február 04. 18:50 - evaszlfk

Gyere el Az év szabadúszója verseny díjátadójára és Magyarország első szabadúszó bulijára!

Sajtónyilvános esemény keretében kerül megrendezésre a work.buzz-t fejlesztő magyar sturt up cég által megrendezett Az Év szabadúszója verseny győzteseinek díjátadója, majd az ezt követő szabadúszó buli, amelyre minden szabadúszót szeretettel várnak.

unnamed_7.jpg

A főkategória győztese egy 25 éves fiatal online marketinges, Majsai Richárd lett, aki saját vállalkozása mellett kortársait is támogatja személyes céljaik elérésében.

Mivel nemcsak külföldön, de itthon is egyre többen választják a szabadúszó életformát (munkavállalói státusz helyett projekteket vállalnak az érintettek),

egy maroknyi kis magyar csapat vállalkozást indított, hogy kiszolgálják a szabadúszók speciális igényeit. Ennek érdekében fejleszteni kezdetek egy olyan platformot, amely megadja azokat a szolgáltatásokat az online térben, amelyeket egy vállalat jellemzően biztosít a munkavállalóinak. Elsőként a marketing és personal branding modul készült el.

Az alapítók ezzel párhuzamosan a szabadúszó életforma népszerűsítésére és presztízsének emelése érdekében tavaly év végén meghirdette Az Év szabadúszója versenyt 5 kategóriában. A versenyre több mint 30-an neveztek és az indulókra több ezren szavaztak.

A fődíjat – a sok szabadúszó életformát támogató értékes nyeremény mellett – a versenyt szervező work.buzz-t fejlesztő startup cég 1%-os tulajdonrészét egy online marketinggel foglalkozó fiatal nyerte. Richárd 25 éve ellenére nemcsak a saját üzletét és karrierjét építi, hanem hasonló korú társai számára is segítséget nyújt a vállalkozói lét megismerése és a személyes üzleti célok elérése érdekében. Nemcsak itthon, de nemzetközi szinten is az online szabadúszó közösség egyik motorjának számít.

Helyszín: Mika Tivadar Mulató, Budapest, Kazinczy u. 47.
Időpont: 2019. február 8., péntek 19 órától díjátadó, 21 órától szabadúszó buli

Díjazottak:

  • Az Év Szabadúszója: Majsai Richárd
  • Az Év IT Szabadúszója: Marczinkó Ágnes, Multis alkalmazottból lett szabadúszó marketing szakember
  • Az Év Digitális Nomádja: Soós Alexandra, marketingügyintéző, utazó blogger, a „Te utazásod” utazási szolgáltatás létrehozója
  • Az Év Független Szakértője: Laczkó Tibor, KÖJÁL ellenőrből lett környezetvédelmi szakértő
  • Az Év Szabadúszó Kismamája: Hidas Judit, háromgyermekes édesanya, író, szerkesztő, újságíró
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr1114608128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása