Te mit viseltél a legemlékezetesebb fesztiválélményeden?

2017. július 12. 20:49 - evaszlfk

Az érettségim után voltam először fesztiválozni a Szigeten és elég kalandosra sikerült, ami a szerelmet illeti. Hát igen, fiatalság, bolondság, amiből életem egyik legemlékezetesebb élménye kerekedett, az biztos. A részleteket inkább fedje homály, viszont a szettemre kitérek. Mert még emlékszem, hiába volt ajjaj 14 éve...

Szóval egy szaggatott rövid farmer és egy fehér csőtop volt rajtam (Keyo bikinibugyival, mert ugye strand is volt), a hajam full rövid, egyik oldalt felnyírva. Pont, mint a mai fiataloknak. Atyám, ilyen idős lennék?! Neeem, csak mindig is szerettem a vagány stílust és hát fesztiválszezonban ez a hozzáállás szinte kötelező is.

Te emlékszel még mit viseltél a legemlékezetesebb fesztiválélményeden?

fest-girl.jpg

Gondolom Te is érzed, hogy fesztivál nagyhatalom lettünk!

Szinte egész évben egymást érik a jobbnál jobb fesztiválprogramok, bár nekem az abszolút kedvenc a Sziget azóta is. De már az is fontos és népszerű téma, hogy mit viselsz ezeken az eseményeken, koncerteken. Mert van fesztivál trend is! Az Answear.hu oldalról összeszedtem, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha idén is fesztiválozni indulsz. Ezeket a ruhákat, kiegészítőket, akár a fesztivál előtt pár nappal is megrendelheted tőlük, ráadásul most számos világmárka nyári akcióban várja, hogy fesztiválozni vidd magaddal.

Nézzünk körül a legmenőbb holmik között és azt is elmondom, hogy miért emlékszünk évekkel-évtizedekkel később is, hogy mit viseltünk? 

Nálad mit vakuzott a memóriád?

Hallottál már a vakuemlékezetről? Ha egy napon egy kivételes esemény történik (sokszor sajnos inkább rossz hír, nagy port kavaró tett), akkor valószínű, hogy részletesen vissza tudunk emlékezni nem csak az adott eseményre, hanem a saját körülményeinkre is, például hol voltunk, mit viseltünk stb. Bővebben itt olvashatsz erről többet.

Ugyanez az elv érvényesül akkor is, ha valami nagyon klassz, emlékezetes dolog történik velünk, mondjuk eljegyzés, nászút, izgalmas nyaralás vagy éppen egy szuper fesztivál-kaland. ;)

Te miben áztál el legutóbb?

Hogy ne ázz, és ne fagyj szét, pakolj be pár meleg ruhát is a bőröndbe, mert az időjárás elég kiszámíthatatlan és szinte törvényszerű, hogy minden fesztivál kapjon egy vihar napot. De (ha felkészültél) ez így már nem is olyan vészes...

Az én ázós fesztivál élményem a Balaton Soundhoz kötődik pár éve, amikor délutántól egészen másnap hajnalig dézsából öntötték a vizet. 

A sors szarkasztikus humora, hogy amikor hajnalban elállt az eső és a szállásra sétáltunk átázva/átfázva, fáradtan, egy kocsi az út szélén felgyűlt "patakot" mind a nyakunkba zúdította. Szóval aznap kijutott a vízből dögivel! :D És hogy mi volt rajtam? Egy tengerészkék alul húzott nadrág és egy tengerészcsíkos csőtop. Igen, emlékszem rá...

Te miben áztál el legutóbb? :D

fesztival2.png

 

Fesztivál (szín)kavalkád

Ami a fesztiválstílust illeti, van miből válogatnunk, igen széles a paletta. Az egyik legnépszerűbb, a hippie stílus. A hatvanas évek laza, hippie stílusa a fesztiválokon született és vált örök életű trenddé. Tehát a horgolt, hosszú kardigánok, a rövid farmergatyók, színes napszemüvegek, virágkoszorúk a hajban ennek a stílusnak az alapdarabjai. Neked van ilyen stílusú cuccod?

Bevallom, nekem sem a hajbigyók, sem a horgolt cuccok nem jönnek be, valahogy nem érzem magaménak a hippie életérzés semelyik formáját. Jobban tetszik a szakadt farmeros, trópusi feelingű viselet, ami szintén egy nagyon népszerű választás. De ami a lényeg, legyen nagyon kényelmes, hogy élvezni is tudd az egész estés ácsorgást és fetrengést... ;)

Te milyen fesztiválra látogattál el idén és mire készülsz még?

Érdemes figyelni az ANSWEAR.HU FB oldalát, mert hamarosan Well Hello és Punnany Massif koncert jegyeket sorsolnak illetve nézzetek körül a webáruházban.

Ruha/kiegészítők/kép: answear.hu
Leadfotó: ampthemag.com

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr412659939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása