Magyarország első videós podcast csatornája a tudatos nőkhöz szól

2018. március 17. 22:37 - evaszlfk

Pár napja, nőnapon indult útjára Magyarország első videós podcast csatornája Nők az útON címmel. Az ötlet megálmodói Csorba Anita kreatív producer és Szlafkai Éva kreatív szakember  nagyon lelkesek, viszont hazánkban sokan azt sem tudják, hogy mi is az a podcast...

Hazánkban sokan azt sem tudják, mi az a podcast,

miközben a tengerentúlon aktívan dübörög a 21. század rádiózása, 47 millió amerikai heti szinten hallgatja a kedvenc podcast adásait, amely kényelmes és hasznos szórakozás. Miután feliratkozol egy csatornára, értesítéseket kapsz az új részekről, letöltődik az adás a telefonodra, amit ezáltal internet nélkül is akkor hallgatsz meg, amikor akarod, mondjuk útközben, munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban.  

És ha már útközben, akkor adta magát a név és az út hasonlat...

Folyamatosan keressük, néha letérünk róla, majd völgybe érünk, aztán hegyre mászunk, szép tájakon haladunk, majd úttalan utakon kanyargunk, de haladunk. A nők az útON podcast csatorna olyan nőknek szól, akik a saját útjukat járják, vagy akik még keresik azt. 

Könnyed, gondolatébresztő női csevej minden héten, amit útravalóként magaddal vihetsz

nokazuton_podcast_3000x3000.jpg

Egy kis podcast infó

2017-re több mint 112 millió, 12 évnél idősebb amerikai hallgatott már podcast adást, amelyből 67 millió havi, 47 millió pedig heti szinten fogyasztja a tartalmakat és a számok évente 10-20%-kal nőnek. Jelenleg csak az iTunes-on 250.000 podcast csatorna érhető el több mint 100 nyelven. 

Az emberek 26 százaléka a munkahelyén hallgatja, 52% otthon és 18% vezetés közben.

Te is akarsz podcastot hallgatni?

  1. Tölts le a telefonodra egy applikációt (pl. Apple podcast, SoundCloud, Spotify).
  2. Iratkozz fel az érdeklődésednek megfelelő csatornákra!
  3. És hallgasd ott és akkor, ahol és amikor akarod!

A podcastban a legjobb, hogy az adások az időmhöz és a kényelmemhez igazodnak, illetve szórakoztatva fejlesztenek!

Az önfejlesztő tartalmakon túl, online rádióműsorok, zenei csatornák, tudományos beszélgetések, sport csatornák, humorista tartalmak, nyelvtanulásra specializálódótt csatornák és még számos műfaj és izgalmas online tartalom rendelkezik podcast csatornával.

Az első hazai, nőkhöz szóló videós podcast csatorna

A Nők az útON az első hazai videós podcast csatorna, amelynek gondolatébresztő témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, félelmek, énmárka, önmegvalósítás, motiváció stb. Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet. Minden héten más-más témáról folyik a beszélgetés egymás között vagy egy meghívott szakértővel.  

Olyan témákról beszélgetünk, amelyek az utunk során mindannyiunkkal szembe jönnek.
Csevegünk, mint két barátnő egy csésze kávé mellett. Moderálás nélkül, őszintén, lelkesen, ítéletmentesen, és főleg kíváncsian. Semmi pletyka, csak  gondolatébresztő tartalom, amit minden héten útravalóként magaddal vihetsz…- Szlafkai Éva

A Nők az útON műsorait akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Több csatornán is jelen vannak, bárhova feliratkozhatsz és látni fogod, hogy melyikhez érkezett új rész, melyiket hallgattad/nézted már meg, melyiket töltötted le, és így tovább. Kényelmes, hasznos, önfejlesztő és szórakoztató időtöltés útközben.

Hol tudod követni az útjukat?

A 3. adás a kreativitásról szól. Nézz bele!

A kreatív gondolkodás, vagy kreativitás szerintünk a problémák és a lehetőségek más szemmel való meglátása illetve a belülről jövő alkotóerő, amivel létrehozol valamit és útközben másokat is inspirálsz. 

  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr8513748946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása