A stylistok szerint ezt a 10 holmit ne hagyd ki a bőröndből, ha nyaralni mész

2017. június 16. 22:29 - evaszlfk

Egész évben arra a két hétre várunk, amikor végre elutazhatunk és kipihenhetjük az éves fáradalmainkat. Sokan túlcsomagolnak és több bőrönddel kelnek útra, hogy minden ott legyen, amire szerintük a pihenés alatt szükségük lesz. De vannak, akik praktikusan pakolnak és kis bőröndjükben pont azok a holmik lapulnak, amik tényleg fontosak a tökéletes nyaraláshoz és persze a selfiekhez.

Én úgy igyekszem praktikusan pakolni, hogy a holmik felét a párom pakolja be, mert én elfelejtem, vagy nem gondolok rá, vagy már raktam be egy hasonlót vagy mert bőven elég néhány egymáshoz passzoló ruci, amiket bátran és ügyesen kombinálva mindig változatos szettet kapok.

Szóval amíg én általában kis vagy közepes bőrönddel utazom - tudom, nő létemre ez a kinyilatkoztatás nagyon durva -, addig a pasim egy naggyal és még mellé valami kisebb táskával. A nyaralás alatt általában be is igazolódik, hogy bőven elég volt az általam hozott cuccmennyiség, hiszen amíg én gyorsan készen vagyok, ő döntésképtelen helyzetekbe sodorja magát a nagy választék miatt. Kinek kell ez a stressz nyaraláskor, nem igaz? Persze néha jó, hogy gondol olyan dolgokra, amelyekre én nem, mondjuk még egy pulcsi, útipatika, készpénz.. :)

photogrid_1496772353358.png

De ami a lényeg, ha trendi szeretnél lenni a nyaralás alatt, van néhány holmi, amelyet semmiképpen ne hagyj otthon. Lássuk, az answear.hu stylistjai szerint, mik a legfontosabb nyaralási kellékek.

 

Városnézéshez

Minden nyaralásnál van egy két nap városnéző program, amikor a csapat fényképezőgépekkel, okostelefonokkal felpakolva bejárja a nyaralás nevezetes helyszíneit. Hogy a fotókon jól mutass, pakolj be pár nem gyűrődős ruhát. Szalmakalappal kiegészülve, nagyon elégedett leszel a közösségi oldalakon megosztott fotóiddal.

Nem csak egy bikini

Az idei fürdőruha divat most azoknak kedvez, akik szeretik bonyolítani a medencés megjelenésüket. A bikinik ezen a nyáron horgolt részletekkel, rojtokkal díszítettek. De a zsinórok is keresztbe kasul futnak végig a derékon vagy a felsőrésznél, így az esti tükör előtti barnulás „cheking” vicces lesz a sok fehér csíkkal barna bőrünkön. A strandruhák is reneszánszukat élik. Az is szép, ha a sarong a fürdőruha anyagát mutatja, de már a gondosan összehangolt színek, minták is divatosak.

Miután én imádok a napon aszalódni, főleg a legkritikusabb időpontokban - újabb fekete pont a bőröndös sztori után -, és a legkisebb rojtdarabkát is betűröm, nehogy nyomot hagyjon, csodálattal adózom azoknak a lányoknak, akik a menő strandszettekben vagy az árnyékban szürcsölik a koktélokat, vagy a medenceparton lövik a szelfiket. Végülis a pántok okozta kriksz kraksz lesülések egy új divatot is teremthetnek, nem? Mondjuk suntattoo :)

 photogrid_1496772255316_1.png

Minél kényelmesebb, most annál divatosabb

Véget ért a körömcipők uralma. Éljen a gumitalpú, kényelmes platform szandál és papucs. Nem annyira kecses látvány a lábon, de ha megszokjuk, akkor már tetszik is. És ne feledkezzünk el a kényelméről. Kilométereket sétálhatunk, nem fogunk kidőlni.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy éljen, éljen! Nekem több ilyen lábbelim is van, mert ez az egyetlen, ami nem törte fel soha a lábamat és minden nyári szettemhez tök jól áll. Kecsesség ide vagy oda, ha trendin akarunk festeni és közben kényelmesen akarjuk érezni magunkat, akkor egy párral mindenképpen szerezzünk be nyaralás előtt vagy alatt.

Mibe pakoljak?

A bőrönd mellett kellhet több táska is az útra. Például a strandra kell egy a törölköző-könyv-naptej trionak és ha gyerekkel vagyunk, akkor még az sem elég. No és a városi és esti programokhoz sem árt, ha van egy praktikus, de szép kis méretű válltáskánk. Ám ha bőröndöt keresel, könnyedén be tudsz szerezni ilyen divatos tropikosat is.

full_img_1020496.jpg

 

Ha fújna és esne

Az időjárás nagyon kiszámíthatatlan, még egy mediterrán helyen is előfordulhat, hogy lehűl pár napra a levegő. Mindig csomagolj be egy melegebb felsőt, hogy ilyenkor is komfortosan érezd magadat.

Én a nyaralásnál azt feltételezem, hogy szuper időnk lesz és ilyen butaságok, mint a pulóver, nem fognak kelleni. Szóval ezért is szokott olyan kevés lenni a holmim, mert én csak amolyan random-optimista stílusban pakolok, hogy valószínű, mi fog kelleni és ami nem fér át ezen a szűrőn, azokat kiselejtezi az agyam...vagyis átselejtezem a pasim bőröndjébe, hátha mégis jól jön majd... :)

Napozáshoz

Ne csak a magas faktorszámú naptejeket csomagold be, de mindenkinek legyen egy szép nagy strandtörölközője. Az idei divat a flamingó vagy ananászos motívum vagy a tenger türkizét tükröző minták és színek. Praktikus darab, amikor lefoglalod hajnalban a hotel medencéjénél a napágyat a nálad még sokkal korábban kelő holland turisták előtt.

Én kaktuszosat szereztem be, de nagyon menő ez a tropical stílusú strandlepedő is.

large_img_1003189.jpg

A nyár slágere 

Mindenképpen szerezz be egy overallt, de csak a rövidnadrágos verziót vidd el a nyaralásra. Idén, mindenféle verziója hódít ennek e ruhadarabnak. Bár nem mindenki szerint praktikus, bizonyos pillanatokban. Tény viszont, hogy nagyon trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Minél több színben és motívumban gyűjtesz be ezekből, annál változatosabban tudsz öltözködni. Nemcsak a nyaralás alatt. És nem foglal sok helyet.

Az én favoritom is az ilyen lenge, könnyed, barnaságot kihangsúlyozó overall, persze csak pamut jöhet szóba. Mit szólsz mondjuk ehhez a klassz kis Pepe Jeans darabhoz? Imádom!

full_img_961936.jpg

Ha sportolnál

Egy jó minőségű edzőcipő, nemcsak a kényelmi szempontok miatt jó döntés, de ha a nyaralás alatt futnál vagy nagy túrákra indulnál, nem árt, ha veled van. Ezernyi variációban kapható, nem beszélve a szivárvány színeiről. Minél feltűnőbb a színe, annál jobb.

Mit szólsz mondjuk ehhez a Tommy Hilfiger sporttopánhoz. Tomiék megreformálták, amit lehetett, ugye? :)

full_img_948427.jpg

Milyen a hangulatod vagy mit gondolsz? Üzenj a világnak!

A feliratos felsők mindig is trendik voltak! Ezen a nyáron sem lesz másként. De most még sokkal többféle verziót találhatunk, amikkel kifejezhetjük a világnak, hogy mit gondolunk bizonyos dolgokról. Előny, ha tudsz angolul, hogy tudd, mit üzensz a pólóddal. A nyár motívumai is előkerültek, így sok flamingo, ananász, görögdinnye motívum is megtalálható az egyszarvúak mellett.

full_img_1006421.jpg

Mint a hölgyek

A kalap a korábbi évszázad elengedhetetlen kelléke volt. Nem is volt illendő enélkül utcára lépnie egy igazi hölgynek. Most a szalmakalappal vissszatért ez a divathullám. Már tavaly is láthattuk a külföldi turistákat, hogy szebbnél szebb szalmakalapokban fedezik fel hazánkat. Most már könnyen beszerezhető ez a kiegészítő is. Ne felejtsük, hogy árnyékot is ad a forróságban viselőjének.

Te melyiket nem hagynád ki a bőröndből?

A képeken látható ruhák és kiegészítők azonnal meg is rendelhetők az answear.hu-n. Egy gonddal kevesebb!

 

A képeket és az inspirációt az answear.hu adta.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr8712601039
süti beállítások módosítása