Így néz ki az, amikor sminket adnak a kezembe

2018. június 22. 18:31 - evaszlfk

Aki szereti a nyaralások forró hangulatát idéző türkiz színű tengert és a napbarnított bőr bronzos ragyogását, akkor ezt a sminkkollekciót imádni fogja. Mivel én nem vagyok nagy sminkes, egy kicsit letértem a megszokott sminkposztok csillámporos útjáról. Mutatom, én hogy sminkelek... :)

Kreatív smink

Ami nekem ezekről a szuper színekről eszembe jutott, az a kreatív alkotó erő. A kapott paletta minden színét felhasználtam, majd a fotóhoz az árnyalatokkal egyező tárgyakat pakoltam a képre... igazán gradient-es hatása lett. Csak a Gloss Stick hidratáló szájfény maradt le a fotóról. Az alkotás végül egy keretben végezte a polcomon. 

isadora_smin.jpg

Kíváncsi vagy, hogy mit kell tudni a felhasznált sminkcuccokról?

Az IsaDora nyári PALM BEACH sminkösszeállítása pazar nyári ragyogással és igazi statement- színekkel veszi át a hatalmat ebben a forró szezonban! Minden árnyalata feledhetetlen tengerparti emlékeket idéz, amit néhány sminkecsetvonással az arcodra varázsolhatsz... vagy egy papírra, ahogy én tettem. :)

Milyen termékeket látsz a képen?

PRECISE ROLL-ON EYELINER: Folyékony vízálló szemhéjtus görgős applikátorral.
Szín: Ocean Green IsaDora (5490 Ft)
EYE SHADOW QUARTET: Gazdagon pigmentált krémesen sikló, extra tartós (+12 óra) szemhéjpúder.
Szín: Palm Beach IsaDora (6990 Ft)

Ha kíváncsi vagy az IsaDora Palm Beach Summer make-up 2018-as kollekcióra, keresd a Douglas polcain.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr4614065461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása