Íme a 3 legjobb ingyenesen letölthető 2018-as tervező

2017. december 29. 15:23 - evaszlfk

Közeleg az év vége, és a rohanás után a két ünnep között végre van időnk átgondolni a 2017-es évet, és felkészülni 2018-ra. Milyen sikereink voltak, milyen kudarcokból tanultunk, hogyan vettük az akadályokat és mivel kapcsolódtunk ki, miben fejlődtünk és milyen céljaink vannak a jövőre nézve? Még szerencse, hogy van segítségünk az átgondolásban. Íme 3 szuper és ingyenesen letölthető tervező, amely segít az évértékelésben és a tervezésben!

Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos tervezők, amelyek kitérnek számos olyan területre, amelyen csak átsiklanál, mégis nagyon hasznos foglalkozni vele. Illetve vannak játékosak, kreatívak, egyszerűbbek és bonyolultabbak. Egy nap, vagy éppen egy óra alatt kitölthetők. Van kifejezetten csajoknak tetsző és vannak mindenkinél bevált változatok is.

Ajánlok egy füzetet, egy naplót és egy tervezőt!

ingyen-letoltheto-tervezo_2018j.jpg

Köszönjük azoknak, akik elkészítették ezeket a tervezőket és ingyen a közösbe dobták.

Lássuk ...

Year Compass, a profi tervező

A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A YearCompass irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld. Ehhez számos kérdésre kell felelned, tehát érdemes akár több órát is rászánnod a kitöltésére, viszont végül egy teljes képet kapsz magadról és a rád váró évről. Az évek alatt mozgalommá nőtte ki magát.

Miért jó?

2013 óta minden év végén elkészítik, több nyelven elérhető, elektronikusan is kitölthető, lefűzve is megveheted, valamint 20 oldalon keresztül számos önismereti és tervezést segítő kérdést tesz fel.

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 20 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

yc-elegant-edition-07.jpg

Inspirációs napló, a csajos tervező

Ez egy vidám, barátságos munkafüzet, amit évről-évre fejlesztenek, ám a cuki design változatlan. A különböző életterületekre különféle kérdések vonatkoznak. Az inspirációs napló kinyomtatott lapjait teheted gyűrűs mappába, spiráloztathatod, és gyűrűs kalendáriummal is használhatod. Vannak benne ötletek a napi mozgáshoz, randizáshoz, pihenéshez illetve fogadalom tervező- és értékelő rész is, valamint inspirációs lista, magadnak írt levél és még sok klassz dolog, főleg csajoknak.

Miért jó?

A dizájnt, a napló jelleget és a kérdéseket tekintve főleg csajoknak ajánlom, közülük is azoknak, akik tudatosan szeretnek tervezni és szeretnek belemerülni a részletekbe. Ez a komplex napló kitér rengeteg területre az egészségtől kezdve a munkán át a szerelmi életig. 

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 37 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

inspiraciosnaplothumb2018.jpg

Szikratervező, a kreatív szemléletű tervező

A szikratervező egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, dizájnos, kreatív önismereti évértékelő. Olyan témák és feladatok várnak rád, amelyek játékossá, érdekessé és izgalmassá teszik a 2017-es év átgondolását és a 2018-as év megtervezését.  A tervező 6 témát jár körül: szemléletmód, motiváció, kommunikáció, játék, tudásvágy, alkotás. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz!

Minden tervezőoldal alján van egy QR kód, amelyet beolvasva egy cikkhez jutsz, amely segít képbe kerülni az adott témában. Minden kitöltés előtt érdemes elolvasni, teljesebb lesz az élmény és másként fogsz gondolni a kérdésekre és válaszokra. 

Miért jó?

Ezzel a dizájnos, kreatív önismereti tervezővel egyszerűen értékelheted a 2017-es éved és izgalmasan tervezheted meg 2018-at. Mindezt gondolatébresztő cikkek és könyvajánlók tarkítják, ráadásul akár egy órán belül végezhetsz. Az offline tervező a QR kódok segítségével interaktívvá válik.

Kitöltés: 1 órán belül
Oldalszám: 12 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

365letszikra_szikratervezo_1200x800_lead.jpg

Melyiket töltöd le?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr2213532193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása