A szövet, a fémes, a hímzett és a bunda - év végi kabát mustra

2017. november 27. 23:32 - evaszlfk

Most kell új kabátot venni! Rendkívül gazdag az idei kínálat és a múlt héten indult Black Friday akciókkal a vásárlási láz csak fokozódik karácsonyig az Answear.hu oldalain. Ilyen engedményekkel már nemcsak egy kabátot dobhatsz a virtuális kosaradba.

Induljon a shoppingolás! 

A szürke, fagyos hidegben üdítő látvány a színes pufikabát. Idén minél vagányabb színeket viselsz, annál trendibb vagy.

Nálad melyik a nyerő darab?

Az elegánsabb öltözékhez, a szövetkabátok viselése ajánlott. De idén itt is van egy kis huncutság. Feliratok, érdekes szabások tehetik vagányabbá akár a klasszikus katonakabátot. A hímzés teljesen elborította az őszi téli ruhatárunkat. A kabátok sem kivételek. És milyen csajosan csinos egy-egy virágmotívum felbukkanása a télben! A szőrme pedig már tavaly megkezdte hódító útját, idén csatákat nyert, és lassan mindenki szekrényében ott lesz egy szőrme bunda! Na jó, az enyémben nem. :)

Nálam a szövet és a pufi a nyerő. Nálad?

Fotók: answear.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr7113399341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása