5 jó ok, hogy növényi eredetű kozmetikumot használj, és kipróbáld a kedvencemet

2017. november 03. 15:21 - evaszlfk

Angyalgyökér, jeges kristályvirág, grasse-i százlevelű rózsa, 50%-kal kevesebb műanyag, 100% növényi hatóanyag, semmi kőolaj származék, több millió fa, fenntarthatósági elvek és francia elegancia. Csak néhány érv, hogy Te is kipróbáld az Yves Rocher kozmetikumokat.

Rendben, az igazi ok, hogy odáig vagyok az Yves Rocher termékeiért. Amikor a márkaarculat egyben van, az mindig vonzó a szem számára, ám itt nemcsak a külcsín van rendben, hanem a belbecs is.

Hozza a manapság már kötelezően elvárt CSR vonalat, hiszen az Yves Rocher Alapítvány több millió fát ültet, ami azért nem árt a bolygónknak, ugye. Valamint szennyezzük épp elég sok mindennel a bőrünket ahhoz, hogy idő előtt kikészüljön. Ha már szeretjük cicomázni magunkat, legalább próbáljuk ezt kevesebb kőolaj és parabén származékkal tenni. 

yves-rocher-szlafka-lead.jpg

Első látásra...

Nyilván több tényezős, hogy mi alapján hozzuk meg a döntéseinket, de első helyen a termék vonzó külleme áll, és az Yves Rocher ebben megnyerő. Francia eleganciát árasztó design, környezetközpontúságot sugalló kellemes zöld árnyalatok, vonzó és üde arcbőrű csajok a plakátokon, prémiumvonalat képviselő minimál üzletkialakítás, és persze a díjnyertes ügyféllojalitás programjuk, amellyel majd' féláron tudok vásárolni. Köszönöm! :)

Imádok drága, illetve drágának tűnő prémium dolgokat olcsón beszerezni. Win-win.

De most lássuk, hogy melyek is azok az okok, hogy Te is kipróbáld az Yves Rocher termékeit, és áttérj a növényi kozmetikumokra!

5 jó ok, hogy kipróbáld az Yves Rocher termékeket

Elöljáróban annyit, hogy a képen látható cuccokat úgy sikerült vennem, hogy csak 1 db kézkrémért ugrottam be, mert imádom az olívás krémjüket, fantasztikus illata és állaga van. A boltból pedig ezzel a pakkal távoztam és egy törzsvásárlói kártyával. Igen, néha hagyom, hogy elcsábítson engem is a marketinggépezet. :)

  1. Az 50-es évek óta olyan termékeket ajánl ez a francia márka, amely tiszteletben tartja a bőrünket és a bolygónkat. Nem tartalmaznak szulfátot, illatanyagot, alkoholt, színezéket, ásványi olajat és parabént.
  2. Már közel 65 millió fát ültetett vásárlóinak hála az Yves Rocher Alapítvány és 2020-ig még 35 milliót tervez. Ezáltal ha veszel egy kozmetikumot tőlük, pár légbubival Te is hozzájárulsz a környezetvédelemhez. :)
  3. Iszonyat menő nevű növényekből készülnek a termékeik. Persze nem árt körültekintőnek lenni a bifidusz eszenziszekkel, de én megszavazom nekik a bizalmat. Ezt figyeld, milyen varázslatos összetevők: jeges kristályvirág, grasse-i százlevelű rózsa, galagonyavirág, angyalgyökér.... 
  4. Botanikusok és mezőgazdászok termesztik azokat a bio növényeket, amelyeket felhasználnak a kozmetikumokhoz. 100% növényi hatóanyag.
  5. A hagyományos csomagolóanyagokhoz képest 25-50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaznak a termékek tubusai. Miért nem 100%-kal? Nem tudom, de legalább egy kicsit kevesebb polisztirol szennyez majd bennünket.

És ami még nekem nagyon tetszik az ars poétikájukban:

Arra törekszünk, hogy egy hétköznapitól eltérő szépségápolási márkát, és egy tisztelettudóbb és egészségesebb világot építsünk.

Szóval ha gondolod, egy próbát megér!

weblap  | Facebook

yves-rocher-szlafkai.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr9613159492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása