Szeretsz sportolni? Mutasd meg, mit jelent számodra!

2019. április 04. 21:53 - evaszlfk

Mutasd meg, hogy szeretsz sportolni! Vegyél részt az Answear.hu egészséges életmódot népszerűsítő The Sport Is The ANSWEAR kampányában, aminek köszönhetően egészséges és fitt lehetsz, valamint klassz díjakat is nyerhetsz.

post_sport_02.jpg

Tovább
komment

"Nem csökkenthetjük a stresszt, de megküzdhetünk vele."

2019. március 19. 18:43 - evaszlfk

A stressz óriási hatással van az életünkre, amit nem csökkenthetünk, de tőlünk függ, miként birkózunk meg vele, és hogy milyen lelki (ellen)állóképességet, vagyis rezilienciát fejlesztünk ki. A folyamatos időnyomás és a rossz feladatkezelés az egyik legfőbb stresszforrás a 21. században, de vannak módszerek, amelyek segíthetnek jobban uralni az időnket, illetve kezünkben a döntés, hogy bármikor változtathatunk az életünkön, ahogy az ecuadori sétáló fák...

burnout.jpg

Tovább
komment

Legyél hatékony 2 perc alatt! Mutatjuk a módszert...

2019. március 06. 17:01 - evaszlfk

Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk… Az biztos, az idő és a változás mindenkit érint, így az időbeosztás nagyon fontos témakör mindannyiunk életében. Folyamatosan keressük a hatékony időmenedzsment módszer titkát, és most egy lépéssel közelebb juthatunk hozzá egy nemzetközileg elismert időmenedzsment guru, David Allen segítségével.

4.jpg

Tovább
komment

5 ok, amiért Dubaj helyett ide utazz az Emirátusokban

2019. február 26. 15:32 - evaszlfk

Dubajban, a világ leggyorsabban fejlődő térségében olyan érzésünk lehet, mintha luxus színfalak között járkálnánk. Pompa, fényűzés, felhőkarcolók, különleges szigetek és turistalátványosságok, valamint egész évben perzselően meleg. Ám ha valami autentikusabbra vágysz, akkor Ras Al Khaimah Emírséget mindenképpen látogasd meg alig 1 órára Dubajtól. Mondok 5 meggyőző érvet, hogy miért!

aerial_view_of_rak_city_from_al_qawasim_corniche_flagpole.jpg

Tovább
komment

Magyarország első szabadúszó bulija

2019. február 04. 18:50 - evaszlfk

Gyere el Az év szabadúszója verseny díjátadójára és Magyarország első szabadúszó bulijára!

Sajtónyilvános esemény keretében kerül megrendezésre a work.buzz-t fejlesztő magyar sturt up cég által megrendezett Az Év szabadúszója verseny győzteseinek díjátadója, majd az ezt követő szabadúszó buli, amelyre minden szabadúszót szeretettel várnak.

unnamed_7.jpg

Tovább
komment

5 ingyenesen letölthető 2019-es évtervező

2019. január 02. 15:36 - evaszlfk

Mire vagyunk büszkék, milyen kudarcokból tanultunk és miben fejlődtünk 2018-ban, valamint milyen céljaink vannak 2019-re? Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 5 ingyenesen letölthető tervező, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni a 2019-es évünket érintő kérdéseket.

Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos tervezők, amelyek kitérnek számos olyan területre, amelyen csak átsiklanál, mégis nagyon hasznos foglalkozni vele. Illetve vannak játékosak, kreatívak, egyszerűbbek és bonyolultabbak. Egy nap, vagy éppen egy óra alatt kitölthetők. Van kifejezetten csajoknak tetsző és vannak mindenkinél bevált változatok is.

Ajánlok egy A2-es méretű évtervezőt, egy füzetet, két naplót és egy kreatív tervezőt!

ingyen2.png

Köszönjük azoknak, akik elkészítették ezeket a tervezőket és ingyen a közösbe dobták.

Lássuk...

Tovább
komment

Idén is keresik az Év Fiatal Vezetőjét – elindult a pályázat

2018. november 24. 18:17 - evaszlfk

Vezetővé bárki válhat, ugyanakkor valóban jó vezetőnek lenni kevesebbeknek sikerül. Idén három sikeres pályázati év után újra megmérettetnek a 40 év alatti fiatal vezetők, hogy elnyerjék az Év Fiatal Vezetője Díjat és az ezzel járó elismerést. A pályázatokat állandó, neves szakemberekből álló, az ügy mellett mélyen elkötelezett szakmai zsűri bírálja majd el, amely idén két új taggal bővült: Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője és Gerendai Károly üzletember is a kezdeményezés mellé állt.

orunk fiatal felnőttjei egyre nagyobb számban jelennek meg a munkaerőpiacon, és kompetenciáiknak köszönhetően, valamint a munkaerőpiac sajátos kihívásainak okán sokan hamar vezető pozícióba kerülnek.

az_ev_fiatal_vezetoje_dijatado_2017.jpg

Tovább
komment

Mi az a "Slow Cosmétique” mozgalom? Természetes és tudatos szépségápolás

2018. november 15. 09:45 - evaszlfk

 

Gubányi-Prokec Nellyvel a Denelys kozmetikumok megalkotójával a francia szépségről és a „Slow Cosmétique” mozgalomról beszélgettünk.

Hogyan született meg a Denelys?

A világ egyik legszebb, legelegánsabb városában születtem, Párizsban. 26 évet töltöttem ott. Már kislány koromban imádtam barangolni a város parfümériáiban, ahol végig szagoltam a legújabb parfümöket, magamra kentem a legexkluzívabb kencéket, és ott el is költöttem az összes zsebpénzemet. Így utólag mondhatom, hogy minden akkor kezdődött.

rsz_testolaj-szappan1.jpg

Tovább
komment