Fesztivál szezON - Ezt vedd fel!

2019. július 08. 13:22 - evaszlfk

Megvetted már a napi jegyed vagy a bérleted a kedvenc fesztiváljaidra? És azt már megtervezted, hogy mit viselsz? Ha még nem, olvasd el, mi számít most trendinek a fesztiválszezonban és csekkold le az Answear.hu kínálatát, hogy be is tudd szerezni azonnal!

fit_right_into_your_budget_travel_without_worrying_about_big_crowds_and_big_prices.png

Tovább
komment

A divat kortalan – anyákat és lányaikat fotózták

2019. május 29. 12:12 - evaszlfk

Te pózolnál anyukáddal együtt profi sminkben és csodaszép ruhákban a kortalanságot népszerűsítve? Az Answear csapata egy rendhagyó kezdeményezésbe fogott: fotóstúdiójukba invitáltak édesanyákat és lányaikat. 

fashion_has_no_age_21.jpg

A fotósorozat célja az volt, hogy megörökítsék az anya és lánya közötti feltétel nélküli szeretetet és kötődést, de azt is be szerették volna bizonyítani, hogy kortól függetlenül, bárki jól érezheti magát a bőrében, lehet stílusos és nézhet ki gyönyörűen. Az Answear azt üzeni:

A kor csak egy szám és mi döntjük el, hogy mennyinek érezzük valójában magunkat.

Tovább
komment
Címkék: answear

"Nem csökkenthetjük a stresszt, de megküzdhetünk vele."

2019. március 19. 18:43 - evaszlfk

A stressz óriási hatással van az életünkre, amit nem csökkenthetünk, de tőlünk függ, miként birkózunk meg vele, és hogy milyen lelki (ellen)állóképességet, vagyis rezilienciát fejlesztünk ki. A folyamatos időnyomás és a rossz feladatkezelés az egyik legfőbb stresszforrás a 21. században, de vannak módszerek, amelyek segíthetnek jobban uralni az időnket, illetve kezünkben a döntés, hogy bármikor változtathatunk az életünkön, ahogy az ecuadori sétáló fák...

burnout.jpg

Tovább
komment

Legyél hatékony 2 perc alatt! Mutatjuk a módszert...

2019. március 06. 17:01 - evaszlfk

Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk… Az biztos, az idő és a változás mindenkit érint, így az időbeosztás nagyon fontos témakör mindannyiunk életében. Folyamatosan keressük a hatékony időmenedzsment módszer titkát, és most egy lépéssel közelebb juthatunk hozzá egy nemzetközileg elismert időmenedzsment guru, David Allen segítségével.

4.jpg

Tovább
komment

5 ok, amiért Dubaj helyett ide utazz az Emirátusokban

2019. február 26. 15:32 - evaszlfk

Dubajban, a világ leggyorsabban fejlődő térségében olyan érzésünk lehet, mintha luxus színfalak között járkálnánk. Pompa, fényűzés, felhőkarcolók, különleges szigetek és turistalátványosságok, valamint egész évben perzselően meleg. Ám ha valami autentikusabbra vágysz, akkor Ras Al Khaimah Emírséget mindenképpen látogasd meg alig 1 órára Dubajtól. Mondok 5 meggyőző érvet, hogy miért!

aerial_view_of_rak_city_from_al_qawasim_corniche_flagpole.jpg

Tovább
komment

Magyarország első szabadúszó bulija

2019. február 04. 18:50 - evaszlfk

Gyere el Az év szabadúszója verseny díjátadójára és Magyarország első szabadúszó bulijára!

Sajtónyilvános esemény keretében kerül megrendezésre a work.buzz-t fejlesztő magyar sturt up cég által megrendezett Az Év szabadúszója verseny győzteseinek díjátadója, majd az ezt követő szabadúszó buli, amelyre minden szabadúszót szeretettel várnak.

unnamed_7.jpg

Tovább
komment