5 ingyenesen letölthető 2019-es évtervező

2019. január 02. 15:36 - evaszlfk

Mire vagyunk büszkék, milyen kudarcokból tanultunk és miben fejlődtünk 2018-ban, valamint milyen céljaink vannak 2019-re? Ha szeretnénk kiértékelni a tavalyi évünket és elkezdenénk megtervezni az ideit, íme 5 ingyenesen letölthető tervező, amelyek tudatosan és élményszerűen segítenek megválaszolni a 2019-es évünket érintő kérdéseket.

Vannak köztük mély átgondolásra alkalmas, alapos tervezők, amelyek kitérnek számos olyan területre, amelyen csak átsiklanál, mégis nagyon hasznos foglalkozni vele. Illetve vannak játékosak, kreatívak, egyszerűbbek és bonyolultabbak. Egy nap, vagy éppen egy óra alatt kitölthetők. Van kifejezetten csajoknak tetsző és vannak mindenkinél bevált változatok is.

Ajánlok egy A2-es méretű évtervezőt, egy füzetet, két naplót és egy kreatív tervezőt!

ingyen2.png

Köszönjük azoknak, akik elkészítették ezeket a tervezőket és ingyen a közösbe dobták.

Lássuk...

Szikratervező, a kreatív szemléletű tervező

Ahogy a tavalyi, úgy az idei szikratervező is egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, kreatív önismereti évértékelő. Olyan témák és feladatok várnak rád, amelyek játékossá, érdekessé és izgalmassá teszik a 2018-as év átgondolását és a 2019-es év megtervezését.  A tervezőt 6 téma mentén dolgozhatod fel: szemléletmód, motiváció,  kreativitás, stresszkezelés, tudásvágy, inspiráció. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz! Kíváncsi vagy?

Miért jó?

Ezzel a dizájnos, kreatív tervezővel élményszerűen értékelheted a 2018-as éved és tervezheted meg 2019-et. Mindezt nem fél nap alatt, hanem akár egy-két órán belül. Az offline tervező a QR kódok segítségével interaktívvá válik. Ingyen letölthető (semmit nem kell megadnod hozzá). 

Kitöltés: 1-2 óra
Oldalszám: 12 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

szikratervezo2019.jpg

A2 plakát, a legnagyobb évtervező

Kreanilla tervezője egyszerű, és éppen ezért nagyszerű, mert totálisan átlátható vele az egész év. 300dpi, viheted akár nyomdába is. Vagy kérhetsz poszternyomtatást a nyomtatódon, ekkor négy A4-es darabot kell majd összeillesztened és már mehet is a falra. Vagy A4-es lapmérethez igazítva is nyomtathatod, ekkor lesz egy kisebb, könnyebben áttekinthető évterveződ, amit, ha kettéhajtasz, már mehet is az A5-ös határidőnaplód lapjai közé, ahonnan bármikor előhúzhatod.

Két szót is felírhatsz rá: az egyik az év szava (ami motivál, jobb kedvre derít, vagy amit csak szeretnél) és a legfőbb célod, amit mindig szeretnél magad előtt látni.

Miért jó?

A2 méretű, az egész évet egyben áttekintő tervező, beleírhatod a kampányaidat, a nyaralást, határidőket… Ingyen letölthető (semmit nem kell megadnod hozzá). 

Kitöltés: fél óra, vagy egy teljes év
Oldalszám: 1 oldal , ha A2 (vagy 4 oldal, ha A4)
Letöltés: IDE KATTINTVA 

2019-evtervezo-800.jpg

Year Compass, a profi tervező

A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A YearCompass irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld. Ehhez számos kérdésre kell felelned, tehát érdemes akár több órát is rászánnod a kitöltésére, viszont végül egy teljes képet kapsz magadról és a rád váró évről. Az évek alatt mozgalommá nőtte ki magát.

Miért jó?

2013 óta minden év végén elkészítik, több nyelven elérhető, elektronikusan is kitölthető, lefűzve is megveheted, valamint 20 oldalon keresztül számos önismereti és tervezést segítő kérdést tesz fel.

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 20 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

yc-elegant-edition-07.jpg

Inspirációs napló, a kedves tervező

Ez egy vidám, barátságos munkafüzet, amit évről-évre fejlesztenek, ám a cuki design változatlan. A különböző életterületekre különféle kérdések vonatkoznak. Az inspirációs napló kinyomtatott lapjait teheted gyűrűs mappába, spiráloztathatod, és gyűrűs kalendáriummal is használhatod. Vannak benne ötletek a napi mozgáshoz, randizáshoz, pihenéshez illetve fogadalom tervező- és értékelő rész is, valamint inspirációs lista, magadnak írt levél és még sok klassz dolog, főleg csajoknak. Ha papírt spórolnál vagy digitálisan szeretnéd kitölteni a Napló tervező részét, most már ezt is megteheted. A legújabb böngészőkben és az Adobe Acrobat Reader újabb változataiban közvetlenül belegépelhetsz a mezőkbe

Miért jó?

Az illusztrációkat, a napló jelleget és a kérdéseket tekintve főleg csajoknak - sőt, inkább fiatal lányoknak - ajánlom, közülük is azoknak, akik tudatosan szeretnek tervezni és szeretnek belemerülni a részletekbe. Ez a komplex napló kitér rengeteg területre az egészségtől kezdve a munkán át a szerelmi életig. Viszont fel kell iratkozni.

Kitöltés: több óra
Oldalszám: 37 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

inspiraciosnaplothumb2019.jpg

Inspirációs napló, heti tervezővel

Az inspirállak blog szerzőjének 2019-es naplója az eddigi legszínesebb a korábbi 7 év naplója közül. A belső oldalak rózsaszín-szürke-fekete színkombinációt kaptak, ami nagyon letisztulttá és egységessé teszi. A korábbi évekhez hasonlóan, most is van egy fő témája a naplónak, ami ezúttal nem más, mint a boldogság. Mindenféle listát és tervezőfeladatot megtalálsz benne, úgy mint a karácsonyi tervezős fejezet benne a menütervezővel, bevásárlólistával, karácsonyi feladatlistával, programtervezővel és ajándékötletes listával, vezethettek benne kívánságlistát, bakancslistát, céltervezőt és még sok-sok mást. A napló egyik újdonsága a 15 napos boldogság kihívás fejezet, amiben minden napra egy-egy izgalmas, komfortzónából kilépős feladattal készült Nektek a blogger.

Miért jó?

Sokrétű, komplex, kellően csajos, viszont itt is az adataimra volt szükség a letöltéshez. Bár megéri, ha valaki heti tervezőt is szeretne tölteni, mert itt erre is lehetősége van. Azoknak ajánlom, akik alaposan ki szeretnék vesézni az évüket, és imádnak listákat írni.

Kitöltés: akár napok alatt
Oldalszám: 153 oldal 
Letöltés: IDE KATTINTVA 

inspiracios_naplo_2019.jpg

Melyiket töltöd le?

Grátisz - határidőnaplók

Ha inkább a hagyományos módon terveznél és szereted a határidőnaplókat, és még nem szerezted be a 2019-est, ajánlok néhányat.

 

Grátisz - kreatív évtervezési megoldások

Ha valami különlegesebbre vágysz, vagy inkább közösségben terveznéd az évet, ajánlok még lehetőségeket.

  • Tudatos évtervezés 2019 workshop nőknek 2019.01.13. -  Ha egy egész napot szánsz a 2019-es éved profi és alapos megtervezésére, és szívesen ismerkedsz hozzád hasonlón fejlődő szemléletű nőkkel.
  • Anya mindent megtervez napló - Az anyukák sokrétű igényeihez igazodva készült el az Anya mindent megtervez, ami több mint egy egyszerű határidőnapló.
  • Kreatív évtervező csomag - Kifejezetten vállalkozóknak készült csomagok a sikeres tervezéshez. 
  • Közösségi évtervezés január 01-31.  - Minden nap feltesznek egy kérdést a Szikra magazinblog FB oldalán és InstaStoryjában, amire a válasz mehet kommentként, vagy a saját határidőnaplódba! Attól közösségi, hogy a FB-on a válaszok nyilvánosak, így a célja az is, hogy egymás vállalásainak tanúi legyünk, valamint 2019 decemberében együtt visszanézzük, miként jöttek be a számítások! 

Remélem, találtál számodra megfelelő módszert és eszközt a 2019-es éved sikeres megtervezéséhez!

B.U.É.K.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr7014528350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása