Találd meg a stílusod ősszel is - legyél bohém, rokker vagy éppen természetes szépség!

2018. október 01. 14:55 - evaszlfk

Természetes szépség, kifinomult elegancia, esetleg nagyvárosi bohémság vagy a bevállalós rockertstílus áll hozzád a legközelebb? Bármelyikkel is tudj azonosulni, a lényeg, az IsaDora mindegyikhez képrázatos sminkkollekciót kínál, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból.

isadora-3.jpg

Hozzád melyik stílus passzol?

Szakítva a hagyományokkal, idén ősszel 3 izgalmas őszi összeállítással is jelentkezik az IsaDora: akár a természetességet kedveled, akár vadóc rocker vagy, esetleg a bohém nagyvárosi stílus tetszik, az IsaDora újdonságai közt biztosan megtalálod a kedvencedet!

Én fogtam, és papírra is vetettem néhányat ezekből a sminkcuccokból. A kedvencem a rolleres szemhéjtus és a hipoallergén spirál.

HYPOALLERGENIC VOLUME MASCARA

A méltán népszerű Hypoallergenic mascara spirál immár dúsító változatban is elérhető, így az extra érzékeny szeműeknek se kelljen lemondaniuk az igézően dús, csábos pillákról. A kismértetű kefével az egészen pici szempillákat is eléred a szemzugban, a formula pedig természetesen illatanyag-mentes, klinikailag tesztelt, mely kézmeleg vízzel is lemosható - íme egy igazán kíméletes, hatékony szempillaspirál.

 

isadora.jpg

Ez az ezüstös szemhéjpúder tökéletesen áll, mivel tipikus NYÁR típus vagyok, akinek minden szürke árnyalat jól áll. Ha bővebben olvasnál a színszemélyiségekről, olvasd el a "Stílustanácsadáson jártam" cikkem.

AUTUMN EYES

Új színek a Perfect Eyes mono-szemhéjpúder családban. Finom, könnyen satírozható formulájával selymesen siklik a szemhéjon, a gazdagon pigmentált árnyalatok tökéletesen alkalmasak a gyönyörű, tartós smink elkészítéséhez. A mágneses záródású, kompakt szemhéjpúdereket több különböző őszies finisben kínáljuk: matt, gyöngyházfény, króm és glitteres változata is megtalálható a Douglas üzletekben.

Hozzád melyik stílus áll a legközelebb a háromból?

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr6714274871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása