Ügyesek voltak a "blogger gyerekek" a Happy Family sajtótájékoztatóján

2017. június 17. 15:06 - evaszlfk

A Happy Family, a Partnereinek kiemelt és közvetlen családelérést biztosító ügynökség,  június 9-én ismét blogger-találkozót szervezett a patinás budai Villa Bagatelle-ben. Ez a helyszín egy mini varázsvilág Buda szívében, a maga pazar miliőjével.  A rendezvény aktuális fővendége a burgenlandi Hotel Sonnenpark csapata volt, aki kedves ajándékokkal, informatív beszámolókkal, interaktív, vidám feladatokkal és jópofa nyereményjátékkal lepett meg bennünket, "blogger gyerekeket".

11_2.jpg

A blogger-találkozót Kalcsó Adrienn, a Happy Family ügyvezetője nyitotta meg és röviden mesélt a sikereikről valamint a bloggerekkel való kiemelt és fontos kapcsolatról. Igen, a bloggerek és vloggerek ma már nagyobb véleményvezérek, mint a média más képviselői - ez kiderül a 365letszikra cikkéből is - tehát érdemes a mindkét félnek hasznos együttműködéssel foglalkozni.

De lássuk a részleteket és a fotókat, például, hogy miként ölelgetett bennünket egy óriás rózsaszín plüssnyuszi... :)

Néhány infó a Happy Familyről:

  • Megújult a happyfamily.hu, amely még szélesebb családi közönséget célzott meg, ezzel kiemelt elérést, update tartalmakat generálva az online, családos portálok között. A bloggeres együttműködéseket is kiválóan támogatja az új oldal.
  • Rendezvényeik valódi élményt kínálnak kreatív ötleteikkel. Például a tavaszi, Aquaworldben rendezett „Kütyük helyett válaszd a valódi élményt” családi napon belül Gyerekriporter kerestetik versenyt írtak ki a Happy Family Oscar-díjért, a Mindenki c. Oscar-díjas kisjátékfilm főszereplőivel és Bakáts téri kórusával karöltve
  • Áprilisban elindult a happyfamily.blog.hu! A posztbejegyzéseket az index.hu és propeller.hu is nagyon megkedvelte. Eddig 65.062 számú lapletöltést jegyzett a statisztika, ami nem kevés!

Uptofaith: óriási flashmob Budapesten

A Családok Világkongresszusát indító flashmobon a Happy Family csapatából is sokan részt vettek, hogy így is demonstrálják: a család érték – ahogy a Happy Family szlogenje hirdeti, már a logójukban is. Klassz videó lett, nézd meg!

Happyfamily.hu - blogerekkel együtt teremt értéket

„A családok számára hiteles, és mértékadó infóportál lettünk, rendezvényeink és termékeinken keresztül szeretnénk szakmailag is hiteles információkat, illetve fejlesztő termékeket és elfoglaltságokat biztosítani. Fontos, hogy értéket teremtsünk, és inspiráljuk a szülőket, és természetesen nagyon fontos számunkra szakmai partnereink elégedettsége is”- ismertette a Happy Family céljait az ügyvezető.

A cél érdekében számos újságírót, bloggert, vloggert, szakértőt és nem utolsó sorban szülőt bevonnak munkájukba.

A találkozón Bereczki Enikő, blogger, ifjúsági-generációs szakértő luxemburgi szakmai konferencián szerzett tapasztalatai alapján röviden ismertette azokat a tényezőket, melyek fontosak a Z-generációsok elérésénél. Ficza János, az Apu-kalipszis blog díjnyertes bloggere a babaúszásról osztotta meg tapasztalatait egy lebilincselő videóval.

Van hova fejlődnie a magyar gyerekbarát szolgáltatásoknak!

A délután további részében a vendég, a Hotel Sonnenpark csapata, -  Kitzwögerer Anita, rezident manager, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, Gerencsér János, animátor, Györei Gabriella, Úszóakadémia-vezető - mutatta be az extra-családbarát hotelt és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme élményfürdőt.  A hotel által képviselt szemlélet, hozzáállás viheti előbbre hazánkban is, a még botladozó családbarát koncepció teljes mértékű megvalósulását.

Ez utóbbihoz én még annyit tennék hozzá, hogy ha majd egyszer magasabb színvonalon valósulnak meg a magyar gyerekbarát hotelek koncepciói, akkor talán jobban elkülönítik a családosokat a gyermektelen pároktól, hiszen utóbbiak nem annyira élvezik az eggyüttlétet. Ha a családosok számára megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtatnának úgy, hogy ezért nem áldoznák be a gyermektelen párok nyugalmát, akkor minden vendégtípus jól érezné magát a pihenés/nyaralás alatt. Ezt a problémakört leginkább a luxus Bambara Hotelben tapasztaltam, ahol van hova fejlődniük e téren... de egy másik cikkben majd megírom!

Tehát, ha a magyar családbarát hotelek hűen tudják majd ezt a címet képviselni a célzott minőségi szolgáltatásokkal, miközben megteremtik a kikapcsolódás lehetőségét a gyermektelen szállóvendégeknek is, valamint pluszban mellé beállnak a sorba az antihotelek, akkor minden célcsoport nyugodtan tud válogatni és nyaralgatni.

A Sonnentherme munkatársai bemutatták azokat a részleteket, szolgáltatásokat, melyek igazán családbaráttá teszik a csúcsszínvonalú wellness szállodát: a babaúszástól kezdve a babaszaunán át - igen, ez létezik - a rengeteg hasznos felszerelésig, a többféle és mindig steril babakocsiig - ez meglepő volt - minden elképzelhető szolgáltatásig, nemcsak a babák, hanem bármely korosztályú gyermek részére. 

Élmény-birodalom

A hotelben alkalmazkodnak a család bioritmusához és a felügyelet sem a megszokott gyerekvigyázás, hanem inkább fejlesztő tevékenység és élmény a hotel két kabalaállatával Sunny Bunny-val és Pinky Bunny-val. Mindkét barátságos animátor-nyuszi ellátogatott blogger-találkozóra is, így egy délutánra mindenki önfeledt gyermeknek érezhette magát, átélhette a hotel animációit, testközelből is. 

Rajzoltunk, színeztünk, jógáztunk, táncoltunk és egy óriás plüssállat ölelgetett minket... szóval volt nevetés bőven a "bloggergyerekek" körében! :)

Egy valami biztos, hogy a Partnerek elhivatottsága, munkához való hozzáállása, kimagasló, igazán példaértékű egy életre, nem marad nyomtalan a résztvevők számára.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletadobozonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr2812601869
süti beállítások módosítása